Overnatning for familier


Se hele København og bo i hyggelige omgivelser

Alle vores værelser er indrettet med 2 til 6 senge, bord og stole, sengelamper, allergivenlige dyner, hovedpuder. Bad og toiletter forefindes på gangen.

Danhostel Copenhagen Bellahøj handler om hygge. Vi værdsætter fællesskab, interaktion og god service fra vores medarbejdere, og vi har designet vores vandrerhjem for at bringe folk sammen. Vores fællesarealer tilbyder hyggelige kroge, små og store borde, spil og en god stemning – perfekt til at tilbringe tid sammen med familie og venner.

Danmark er kendt for, hvor godt vi skal nyde. Som beskrevet af den uafhængige er hygge “en følelse af komfort og tilfredshed, såvel som hengive sig i alle de gode ting og mennesker i dit liv.”
Hvis du vil opleve København med familie eller venner og forblive i stilfulde, overkommelig og super hyggelige omgivelser. Book dit ophold her og vi giver dig de perfekte rammer for store familier og grupper.

Book vores specielle “Hyggepakke” og få vores specielt skræddersyede “Hyggeguide” til København: I denne Hyggeguide har vi samlet de allerbedste steder i København for at få det hyggelige om sommeren og vinteren. Vi vil også tilbyde nogle specielle godbidder til sæsonen i Hyggepakke.

God fornøjelse og rigtig god fornøjelse med hyggen til store og små.

Pakken er inkl. sengelinned og håndklæde, ligeledes tilbyder vi GRATIS parkering i forbindelse med dit ophold.

Pakken kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. – Pakken kan kun bookes online.