På studietur i København

Lærerige studieture på Danhostel Copenhagen Bellahøj

Med beliggenhed i Brønshøj lige ned til vidunderlig natur

For mange gymnasieelever er studietur ensbetydende med hyggeligt samvær med klassekammeraterne, fællesskab og oplevelser, som både overrasker og forbløffer. I København kan I få det hele – og hvorfor ikke overnatte på Danhostel Copenhagen Bellahøj, Københavns vandrerhjem, hvor I desuden kan opleve et ekseptionelt serviceniveau, som vil gøre jeres tur til noget helt specielt. Vores hostel ligger kun ca. 5 km fra Københavns centrum, og de fantastiske omgivelser med smuk natur, rig mulighed for idrætsaktiviteter og et godt offentligt transportnet gør det oplagt at bo hos os, når I skal på studietur.

Internet, cykler og meget mere

Det, som gør vores hostel ekstra attraktivt i forhold til studieture og klassearrangementer er bl.a. vores mange faciliteter. Over hele vandrehjemmet tilbydes gratis internet, og på de store fællesområder som bl.a. vores TV-stue, kan de unge samles og nyde hinandens selskab. Det er desuden muligt at leje cykler, som giver jer rig mulighed for at opleve natur og by i sammenhæng, og som er en oplagt mulighed for en studietursaktivitet. hvis der er brug for mange cykler bedes i venligst give os besked på forhånd. Vi har også et aktivitetsrum, en stor have og mange andre aktiviteter for de unge.

Priser for studiegrupper

Vores priser på studieture er meget konkurrencedygtige, og vi er sikre på, at I ikke vil fortryde det, hvis I vælger os til at huse jeres næste studietur. Alle priserne er inklusiv sengelinned og håndklæde og vores store morgenbuffet med alt fra rundstykker og franskbrød til yoghurt, cornflakes og havregryn samt pålæg i lange baner.Studieturs priser

Vores tilpassede, konkurrencedygtige priser er pr. person og inklusiv morgenmad, sengelinned og håndklæde.
Vær opmærksom på at aftensmad kan kun bestilles hvis I er over 20 personer eller hvis der er andre lejrskoler/grupper i huset som har bestilt aftensmad.

Studieturs priser pr. pers. pr. nat. 255.00 DKK 
Enkeltværelse tillæg pr. nat. 250.00 DKK
Enkeltværelse chauffør tillæg pr. nat. 250.00 DKK
2 personer værelsestillæg pr. nat 175.00 DKK 
3 personer værelsestillæg pr. nat. 150.00 DKK 
4 personer værelsestillæg pr. nat. 100.00 DKK 
5 personer værelsestillæg pr. nat. 50.00 DKK
Madpakke (1 frokostbolle, frugt og ½ l kildevand) 50.00 DKK
Aftensmad (Dagens ret. Inkl. salat buffet) 125.00 DKK
Leje af håndklæde 20.00 DKK


Gældende regler

Alkohol og andre rusmidler må ikke medbringes på Danhostel Bellahøjs område. Øl, vand og vin kan købes i receptionen. Det er ikke tilladt at ryge i huset, og af hensyn til andre gæster skal der være ro på vandrerhjemmet mellem kl. 22.00 – 07.00.

Lad os give jer en fantastisk tur!

Ønsker I også at opleve en studietur i det skønne København og samtidig bo det helt rette sted? Så kontakt os i dag! Vores dygtige medarbejdere kan fanges på bellahoej@danhostel.dk eller på telefon 38 28 97 15.

 

Afbestillingsbetingelser

Indbetalt depositum tilbagebetales ikke ved evt. afbestilling.
Afbestilling af hele opholdet skal ske med mindst 4 ugers varsel skriftligt.
Ved ikke rettidig afbestilling eller udeblivelse uden afbud hæfter bestilleren for det derved opståede tab. Dette ansættes til
100% af prisen for selve overnatningen. Ved belægning af de ledige pladser helt eller delvis nedsættes erstatningen dog
tilsvarende.
Måltider skal afbestilles senest 14 dage før ankomst. Afbestilling efter den dato, betales der 100% for alle måltider.
Eventuel reduktion i antallet af deltagere, skal meddeles skriftlig senest 14 dage før ankomst, ellers betales det fulde beløb for første
bestilte antal deltagere.