Vi byder sportsgrupper velkommen

Et billede fra Bellahøj Sveømmestadion. Sportsgrupper er velkommen på Danhostel Copenhagen Bellahøj.

Skal I til et stort stævne i København?

Ligeså vel som vi tager imod skoleklasser, SFO’er, gymnasieklasser og andre større grupper, kan vi hos Danhostel Copenhagen Bellahøj, Københavns vandrerhjem også tilbyde ophold til sportsgrupper, som ønsker en god ramme for deres sportslige tur. Udover vores forskellige værelser i mange størrelser, har vi nemlig også fællesarealer, hvilket er optimalt i forhold til afholdelse af f.eks. taktikmøder eller samlinger.

Vores placering gør os attraktive

Dét, som gør os meget attraktive i forhold til sportsgrupper, er vores beliggenhed. Vi ligger tæt på Københavns centrum, hvor nogle af Danmarks største sportsbegivenheder finder sted, så hos os er det nemt at kombinere en træningslejr med en tur til byen. Derudover er området, som vandrerhjemmet ligger i, kendt for sine mange sportscentre.
Bellahøj svømmestadion ligger en kort gåtur fra vandrerhjemmet, og desuden finder du bl.a. Grøndals MultiCenter, Danmarks største idrætscenter der indeholder mere end 40 forskellige aktiviteter, meget tæt på vandrerhjemmet.

Priser for overnattende sportsgrupper

Vores tilpassede, konkurrencedygtige priser for overnattende sportsgrupper er inklusiv morgenmad, sengelinned og håndklæde.

Vær opmærksom på at aftensmad kan kun bestilles hvis I er over 20 personer eller hvis der er andre lejrskoler/grupper i huset som har bestilt aftensmad.

Gruppepriser pr. nat inkl. morgenmad 255.00 DKK
Enkeltværelse tillæg pr. nat 390.00 DKK
Enkeltværelse chauffør pr. nat 390.00 DKK
2 pers værelsetillæg pr. nat 340.00 DKK
3 pers værelsetillæg pr. nat 290.00 DKK
4 pers værelsetillæg pr. nat 260.00 DKK
5 pers værelsetillæg pr. nat 230.00 DKK
Frokost buffet (Dagens ret, inkl. blandede salater) 120.00 DKK
Aftenbuffet (Dagens ret, inkl. salat buffet) 125.00 DKK
Leje af ekstra håndklæde 20.00 DKK
Late check-out (kun muligt i lavsæsonen) 250.00 DKK

Få en alt-i-en løsning hos os

Med mulighed for måltider, parkering, internet og vores mange andre gratis faciliteter, er du hos os sikret en alt-i-en løsning. Vi har desuden et vaskeri, så sportstøjet nemt og hurtigt kan blive rent, og vores gode køkkenmedarbejdere laver hver dag sund mad, som sportsgrupperne kan nyde godt af. Med en stor morgenbuffet og aftensmad med salatbuffet er der rig mulighed for god næring til sportsudøverne både inden og efter dagens aktiviteter.

Ring eller skriv til os, for et uforpligtende tilbud

Skal I have arrangeret en aktivitetsfyldt træningslejr, og ønsker I at finde en overnatningsmulighed, som giver jer alt det, som I ønsker, og som samtidig giver jer mulighed for at komme helt ned i gear og slappe af? Så er vi lige dét, som I mangler! Vores servicemindede medarbejdere kan fanges på mail bellahoej@danhostel.dk eller på telefon 38 28 97 15 og er klar til at sammenstrikke et fordelagtigt og uforpligtende tilbud til jeres sportsgruppe.

Afbestillingsbetingelser

Indbetalt depositum tilbagebetales ikke ved evt. afbestilling.
Afbestilling af hele opholdet skal ske med mindst 4 ugers varsel skriftligt.
Ved ikke rettidig afbestilling eller udeblivelse uden afbud hæfter bestilleren for det derved opståede tab. Dette ansættes til
100% af prisen for selve overnatningen. Ved belægning af de ledige pladser helt eller delvis nedsættes erstatningen dog
tilsvarende.
Måltider skal afbestilles senest 14 dage før ankomst. Afbestilling efter den dato, betales der 100% for alle måltider.
Eventuel reduktion i antallet af deltagere, skal meddeles skriftlig senest 14 dage før ankomst, ellers betales det fulde beløb for første
bestilte antal deltagere.