Alle er velkomne hos os

Grupper

Alle former for grupper er meget velkomne på Danhostel Copenhagen Bellahøj, Københavns vandrerhjem og vi tilbyder overnatningsmuligheder for alle. Vores store fællesarealer og desuden øvrige faciliteter og gode, centrale beliggenhed gør os attraktive for mange typer af grupperejser, og vi hjælper gerne med rådgivning til lokale oplevelser. Hvis I ønsker at købe Copenhagen Cards eller andre billetter, så vi har det klar til jeres ankomst, så send os en e-mail.

Hvad betyder gruppeovernatning?

En gruppe skal bestå af minimum 10 personer og en ansvarlig leder, og deltagerne vil blive indkvarteret efter køn og antal i 6-10 personers værelser. Lederne indkvarteres så vidt muligt på samme etage som de øvrige deltagere, enten sammen med ledere fra samme gruppe eller i ene/dobbeltværelser. Gruppen skal så vidt muligt ankomme samtidig og betaling skal foretages samlet.

Priser for gruppeovernatninger

Vores priser for grupper er yderst konkurrencedygtige, og vi giver mulighed for at få en oplevelsesrig tur til Danmarks Hovedstad. Morgenmad, sengelinned og håndklæde er inkluderet i prisen, så dette slipper I for at medbringe.

Vær opmærksom på at aftensmad kun kan bestille hvis I er over 20 personer eller hvis der er andre lejrskoler/grupper i huset som har bestilt aftensmad.

Gruppepriser pr. pers. pr. nat inkl. morgenbuffet, sengelinned og håndklæde 255.00 DKK 
Enkeltværelse tillæg pr. nat. 250.00 DKK
Enkeltværelse chauffør tillæg pr. nat. 250.00 DKK
2 personer værelsestillæg pr. nat 175.00 DKK 
3 personer værelsestillæg pr. nat. 150.00 DKK 
4 personer værelsestillæg pr. nat. 100.00 DKK 
5 personer værelsestillæg pr. nat. 50.00 DKK
Madpakke (1 frokostbolle, frugt og ½ l kildevand) 50.00 DKK
Aftensmad (minimum 20 pers.) (Dagens ret. Inkl. salat buffet) 125.00 DKK
Leje af ekstra håndklæde 20.00 DKK

I kan benytte vores mange faciliteter

Priserne for vores gruppebookinger indebærer også, at I får lov at benytte vores mange fantastiske faciliteter. Desuden kan personalet i receptionen være behjælpelige med f.eks. bestilling af mad udefra, og hvis I f.eks. ønsker at leje cykler, kan dette gøres gennem os for et mindre tillægsgebyr. Som gruppe kan I ikke benytte vores gæstekøkken, men vi tilbyder dog mulighed for at tilkøbe lækker mad. Hvis der er tilkøbt aftensmad, serveres denne mellem 18.00 og 19.00.

Morgenmad er inkluderet i prisen, serveres mellem 7.30 og 9.00 og består af:

  • Rundstykker, franskbrød, knækbrød, toast, rugbrød og knækbrød
  • Smør, ost, mælk, 2 slags yoghurt og ymer
  • Cornflakes, havregryn, müsli og ymerdrys
  • 4 slags marmelade, forskellige slags pålæg, leverpostej, honning og nutella
  • Appelsin- og æblejuice, hyldeblomstsaft, kakao, kaffe og te.

Kontakt os i dag for bestilling

Vi kan hos Danhostel Copenhagen Bellahøj huse op til 218 personer, men husk altid at reservere grupperejser i god tid, så I er sikre på, at vi kan tilbyde jer de ting, som I ønsker. Du kan kontakte vores dygtige personale på mail bellahoej@danhostel.dk eller ringe på telefon 38 28 97 15. Faciliteter, værelser og dygtigt personale kan på den måde danne rammen for fantastisk gruppeovernatning.

Afbestillingsbetingelser

Indbetalt depositum tilbagebetales ikke ved evt. afbestilling.
Afbestilling af hele opholdet skal ske med mindst 4 ugers varsel skriftligt.
Ved ikke rettidig afbestilling eller udeblivelse uden afbud hæfter bestilleren for det derved opståede tab. Dette ansættes til
100% af prisen for selve overnatningen. Ved belægning af de ledige pladser helt eller delvis nedsættes erstatningen dog
tilsvarende.
Måltider skal afbestilles senest 14 dage før ankomst. Afbestilling efter den dato, betales der 100% for alle måltider.
Eventuel reduktion i antallet af deltagere, skal meddeles skriftlig senest 14 dage før ankomst, ellers betales det fulde beløb for første
bestilte antal deltagere.

 

 

 


 

Et billede af en lejrskole fra Danhostel Copenhagen Bellahøj

Vores vandrerhjem kan huse op til 218 personer ad gangen

Klassen skal bestå af min. 10 personer med en ansvarlig leder. Opholdet skal være på min. 2 døgn fra mandag – fredag (gælder ikke helligdage og skolers ferie) og er gældende for danske folkeskoler, friskoler, private grundskoler og grundskolekursus max. 16 år, SFO, børnehaver og fritidsklubber.

Læs mere

Klik her for at læse mere om studietur til København og overnatning på Danhostel Copenhagen Bellahøj

Med beliggenhed i Brønshøj lige ned til vidunderlig natur

Danhostel Copenhagen Bellahøj er det optimale valg til en billig overnatning i rolige omgivelser, som stadig er tæt på bl.a. Frederiksberg og København centrums mange muligheder. Vi har forskellige typer af værelser til forskellige gæstegrupper lige fra dobbeltværelser til sovesale – alle til en favorabel pris.

Læs mere

Danhostel Copenhagen Bellahøj byder sportsgrupper velkommen

Skal I til et stort stævne i København?

Danhostel Copenhagen Bellahøj har gode overnatningsmuligheder for alle typer gæster, om det er større eller mindre grupper. Vi har værelser og faciliteter, der kan imødekomme behovene og ønskerne for aktivitet for alle de forskellige gæster, vi får på besøg – børn som voksne.

Læs mere

Klik her for at læse mere om kursus eller større firmarrangementer på Danhostel Copenhagen Bellahøj

Vandrerhjem er også for virksomheder

Hvad enten du skal holde et mindre éndags-kursus eller et større firmaarrangement, har Danhostel Copenhagen Bellahøj førsteklasses kursuslokaler til en favorabel pris.

Læs mere