Danhostel Fordelskort giver store fordele

Se hvordan du kan spare 10%, hver gang du overnatter på et Danhostel med et gratis Danhostel Fordelskort

Spar 10 % med et Fordelskort

Hvis du kunne opnå besparelser og rabatter og dermed gøre din ferie endnu billigere – ville du så ikke sige ja? Med et Danhostel Fordelskort – et vandrehjemskort – kan du opnå store fordele, og kortet er helt gratis for dig at anskaffe. Udover at give rabat på de mere end 60 Danhostels, i Danmark, kan kortet også benyttes til forskellige attraktioner og museer, og du kan også anvende kortet til tilbud i udlandet. Så hvad har du at miste?

Hvad er et Fordelskort?

Før i tiden var et vandrehjemskort kendt som det kort, som var nødvendigt at være i besiddelse af, hvis man ville undgå at betale gæstegebyr ved overnatning på et vandrehjem. De seneste år har vores fordelskort dog erstattet vandrehjemskortet, og kortet er blevet gratis. Der gives rabatter og fordele ved visning af kortet mange steder i Danmark, og desuden kan du opnå 10% rabat på opholdet på Danhostel vandrerhjem i Danmark. Fordelskortet giver bl.a. adgang til rabat på følgende ting i nærheden af vores hostel, Danhostel Copenhagen Bellahøj, Københavns vandrerhjem:

Benyt kortet i udlandet

Et dansk Fordelskort – vandrehjemskort giver ikke kun fordele i Danmark. Da vi hos Danhostel, som udsteder kortene i Danmark, er medlem af den verdensomspændende organisation Hostelling International, giver kortet samtidig adgang til en række rabatter på hostels og attraktioner over hele verden. Ønsker du f.eks. at bo på hostel i Frankrigs bjerge, eller er du mere til flotte vandrehjem i skøn natur på Island, kan du med dit fordelskort opnå rabatter på dette. Se mere her.

Gyldighed, regler og udstedelse

Du kan nemt og hurtigt anskaffe dig et fordelskort. Kortet kan rekvireres online via www.danhostel.dk/fordelskort. Kortet skal vises ved indgang til de forskellige attraktioner, og ved booking af et vandrehjemsophold i fremtiden, skal kortets nummer indtastes ved booking gennem Danhostels egen hjemmeside. Ønsker du at bo på et hostel i udlandet, som er medlem af Hostelling International, vil du også kunne opnå rabat – mængden kan dog variere.

Kortet er gældende for en hustand, men rejser du i en gruppe, er det muligt at anskaffe et gruppekort, som kun behøves holdt af gruppelederen. Desuden kan der anskaffes firmakort.

Danhostels Fordelskort er kun til gæster der har bopæl i DK, har du IKKE bopæl i DK skal du i stedet erhverve dig et Hi Hostel kort. Se mere her.

Et billede af et international vandrerkort, som du også kan spare 10% med

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål angående brug eller anskaffelse af Danhostels Fordelskort, kan du kontakte vores medarbejdere på telefon 38 28 97 15 eller på mail bellahoej@danhostel.dk.