Arrangementer

Et billede af vores flotte festlokaler. Hold din næste fest hos Danhostel Copenhagen Bellahøj.

Arrangementer

Uanset om du ønsker at afholde fest, konfirmation, guldbryllup, barnedåb, sølvbryllup, gravøl, firmaarrangement, reception, generalforsamling, forsamlingsmøde, bestyrelsesmøde, vinsmagning, romsmagning eller andet, så er Danhostel Copenhagen Bellahøj, Københavns vandrerhjem, ideel til netop afholdelse af dit arrangement. Vi sørger for et tilpasset arrangement, som imødekommer alle de ønsker, du måtte have – du behøver derfor ikke bekymre dig om noget og kan nyde din fest fuldt ud. Vi tilbyder samtidig mulighed for at leje festlokaler med overnatning.

Festlokaler af forskellig størrelse

Vi råder over 3 fantastiske lokaler, som kan danne rammen om din fest. Vi har 2 mindre lokaler med plads op til 25 personer og et stort lokale med plads op til 160 personer. Vores vægge kan inddeles så der også ved de større arrangementer er en hyggelig atmosfære. Selskabslokalerne indeholder både borde og stole, og vi stiller naturligvis op med service og bestik til dig og dine gæster. Med vores festlokaler følger også oplevelsen af vores dygtige personale, som altid gør sit ypperste for at give dig en fantastisk serviceoplevelse.

Faciliteterne følger med

Ved konfirmation, barnedåb eller andre familievenlige begivenheder, skal du ikke være bange for, at børn – og barnlige sjæle – kommer til at kede sig. Ved leje af lokaler til fest hos os, tilbyder vi både bordtennis, bordfodbold, legekøkken til de mindste, TV stue, legeplads og aktivitetsrum med familiespil, spillemaskinerne Nintendo wii og Playstation, og der er derfor ingen tvivl om, at det nok skal blive hyggeligt for alle. Den smukke natur omkring vores vandrerhjem taler desuden for sig selv, og denne kan nydes efter bedste evne.

Uden mad og drikke, dur helten ikke

Skal du holde en fest, hvor mad og drikke er en del af arrangementet, sammensætter vi sammen med dig en menu, således at alle dine ønsker opfyldes. Vi er stolte over, at vi har fået tildelt den eftertragtede Elite-Smiley, som er et bevis på vores høje kvalitet, hvad angår fødevare håndtering og service. Du er på den måde aldrig i tvivl om, at vi nok skal stable et lækkert og velsmagende måltid på bordet.

Dine ønsker kommer altid først

Når det gælder arrangementer, finder vi det yderst vigtigt, at dagen sammensættes således, at hovedpersonens ønsker imødekommes. Omkring vores vandrerhjem finder man bl.a. nogle af Københavns smukkeste kirker, og vi huser derfor både konfirmation, barnedåb, bryllup og gravøl, hvorfor det er vigtigt for os, at forskelligheden i de forskellige arrangementer huskes. Der findes ikke en standard manual for, hvordan et arrangement hos os skal forløbe, og vi vil hellere end gerne tage en snak med dig om, hvordan du ønsker, at tingene skal forløbe.

Kontakt os i dag

Står du og skal holde en større eller mindre fest eller mindehøjtidelighed? Så må du ikke tøve med at kontakte os! På telefon 38 28 97 15 eller på mail bellahoej@danhostel.dk kan vores søde medarbejdere hjælpe dig på vej med et uforpligtende tilbud og en tilpasset rådgivning, så alt bliver, som du vil have det.

 


 

Hold din næste fest på Københavns Vandrerhjem

Mangler du et sted at afholde din næste fest?
Uanset om det er en stor eller en lille fest, så kan vi hjælpe dig! Hold din næste fest her hos Danhostel Copenhagen Bellahøj.
Ring i dag på +45 38 28 97 15.

Læs mere

Mangler du et stort lokale til at samle familien?

Lad os byde jer velkommen og tilbyd dine gæster en lille bid mad.

Læs mere